tablet reparatie groningen

Tablet Reparatie Groningen

Tablet kapot? Laat je tablet vakkundig repareren door Mobilefix. Mobilefix is naast het repareren van smartphones ook gespecialiseerd in reparaties van tablets en iPads. Wij voeren diverse tablet reparaties uit, waaronder het vervangen van het scherm van de tablet of iPad. Ook in het geval van tablet reparaties in onze winkel in Groningen doe we ons best om de reparatie binnen 30 minuten uit te voeren. Werkt jouw tablet of iPad niet meer goed of zit er een barst in het scherm en ben je benieuwd of we jouw apparaat kunnen repareren? Neem dan contact met ons op. Je kunt telefonisch een afspraak met ons maken.

Boek een reparatie

Neem contact met ons op om een afspraak te maken of kom gewoon even langs in de winkel.

Tablet laten repareren in Groningen

Wanneer je bij ons met je kapotte tablet komt, stellen wij het probleem vast en geven je vooraf een opgave van de te verwachten kosten. Wanneer we tijdens de reparatie onverwachts nog iets tegenkomen, nemen we uiteraard eerst contact met je op. We begrijpen dat je tablet van dagelijks belang is en doen ons best om de reparatie zo snel en vakkundig mogelijk uit te voeren. In de meeste gevallen lukt dit binnen één dag.

Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor de installatie van besturingssystemen, onderhoud en virus vrij maken van je tablet, software reparatie, upgrade en reparatie van het interne geheugen of de interne opslag, back-up en data recovery.

Wij repareren en onderhouden tablets van onder andere Apple, Samsung, Lenova, Acer en Asus. Wil je een afspraak maken voor de reparatie of het onderhoud voor jouw tablet? Neem dan telefonisch of per e-mail contact met ons op. Je kunt natuurlijk ook even langskomen in de winkel.

Wij voeren de volgende reparaties en onderhoudswerkzaamheden uit:
  • Scherm reparatie
  • Accu vervangen
  • Oplaadpunt
  • Software installatie
  • Moederbord reparatie
Telefoon reparatie

Naast het repareren van desktops en laptops repareren wij ook mobiele telefoons. Je kunt bij ons terecht voor reparatie van je Samsung, Iphone of een ander merk telefoon.

Is het scherm van je telefoon kapot of zit er een barst in? Geen probleem, we vervangen je scherm, zodat je telefoon weer als nieuw is. Vooraf voeren wij een onderzoek uit en houden we je op de hoogte van de te verwachten kosten, zo kom je nooit voor verrassingen te staan.